Organize Sanayi Toplantı Salonunda Sanayicilerle Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi. Toplantıya Organize Sanayinde Faaliyet Gösteren İşletme Temsilcileri, Ticaret Sanayi Odası, Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkilileri Katıldı.
Toplantı da açılış konuşması yapan İŞKUR İl Müdürü Durmuş DOĞAN İŞKUR İl Müdürlüğü ve Sanayicilerle Ortak Projeler üretmek özellikle UMEM projesinin İlimizde daha etkin bir şekilde yürütülmesi için işletme temsilcilerin görüş ve önerileri ile projenin uygulanmasında karşılaşılan sorunların çözümü konusunda görüş alış verişinde bulunacaklarını, Bu tür bilgilendirme toplantılarımızın devam edeceğini belirterek işkur olarak kamu imkanlarının sanayici ve işadamlarımıza sunmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belittiler.
Toplantıya İŞKUR projeleri ile ilgili sunum yapıldı. Ayrıca UMEM yürütme kurulu Başkan ve üyeleri tarafından soru cevap şeklinde görüş ve öneriler alınarak 2012 yılında daha çok işletmenin projelerden yararlanması çağrısında bulunuldu.
Sanayicilerimiz bu tür bilgilendirme toplantılarının çok yararlı olduğunu bu nedenle İşkur İl Müdürlüğü ve diğer ilgili kuruluş temsilcilerine teşekkür etmişlerdir.